Kunstschool-jessicabecks-1

Kunstschool Appel

Educatie

Binnen Kunstschool Appel bied ik kunstlessen voor jong & oud. Op de school krijg je o.a. teken- en schilderles. Uitgangspunt is altijd plezier. Al doende leer je over kunst, kunstenaars en materialen.. Door te doen leer je goed kijken en wordt jouw fantasie gestimuleerd. Alles wat je bij de Kunstschool leert helpt je om je fantasie op papier of doek te krijgen. Je gaat aan de slag door te tekenen, schilderen, boetseren, collages te maken en meer. Je werkt met allerlei materialen; tekenpotlood, kleurpotlood, waterverf, acrylverf, verschillende pastels, houtskool en meer.

Elke les duurt een uur en je schrijft steeds in voor een blok van 17 lessen. De kosten voor zo’n blok inclusief materiaal zijn 196 euro. Tijdens de schoolvakantie is er geen les.

Inschrijven kan via info@jessicabecks.com
Er
is les op:

Dinsdag 14.30-15.30u. 7-14 jaar
Dinsdag 16.00-17.00u. 7-14 jaar
Donderdag 14.30-15.30u. 7-14 jaar

Voor volwassenen is er op zaterdag open atelier van 10.00-12.00u. Er wordt onder begeleiding gewerkt met eigen materiaal zonder programma of opdrachten. Dit biedt de vrijheid om zelf een techniek en onderwerp te kiezen. Ik ben er voor uitleg over materialen, technieken en aanpak. Kosten 18 euro per ochtend incl. koffie & thee. Het aantal keer waarvoor ingeschreven wordt, wordt in overleg bepaald.

 

Nieuwsgierig?
Zien wat we allemaal doen? Kijk op insta of Facebook

 

 

Dagbesteding-Jessica-Becks2
Kunstschool

Meer weten?